Nieuwe pakketten

mei 9, 2012 | Algemeen

De nieuwe pakketten zijn er! De eerste is het Zonnekind dat heerlijk in een hangmat ligt te genieten van de zon. De volgende is de Lavendelelf met een zakje echte lavendel dat een heerlijke geur verspreid. Je zult het al merken als je het pakket open maakt. De laatste zijn de Donderwolkjes die ondeugend de wereld in kijken en het flink laten onweren na een zwoele zomerdag.

En dan is er nog het eerste patronenboekje van Atelier Pippilotta met daarin patronen van 6 gelukspoppetjes en 6 sleutelhangers. Ze zijn eenvoudig te maken en kinderen kunnen er ook mee aan de slag. Het leuke is dat er ook patronen voor jongens in staan.

Om de nieuwsbrief te downloaden kun je HIER klikken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.