Nieuwe pakketten!

feb 5, 2015 | Algemeen

atelierpippilotta_lennte_2015Ook al zijn de dagen nog zo koud en winters, het voorjaar is in aantocht. Om de lente te verwelkomen zijn hier vijf nieuwe ontwerpen. Tijdens het maken ervan kun je je al verheugen op een pril lentezonnetje, op de bolletjes die staan te popelen om boven de grond te komen en de frisse groene blaadjes die de bomen ongetwijfeld weer kleur gaan geven.
VEEL KIJK, LEES EN VOORAL KNUTSELPLEZIER!

Hier vind je de NIEUWSBRIEF

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.