NIEUWE PAKKETTEN

aug 25, 2015 | Algemeen

DSCF8286Met heel veel plezier ontworpen en met liefde gemaakt: acht nieuwe pakketten. Van een romantische vakantieliefde tot een ijverige kabouter, kastanje, pompoenkind, hondje, jongen en herfsthanger. Maar helemaal nieuw is het haakpakket van Knufje. Ze ligt heerlijk in een kinderhand en is gewoon schattig. Er zijn heel veel websites te vinden waar het haken duidelijk en stapsgewijs wordt uitgelegd. Het lijkt me leuk om het haken met poppen maken te combineren. Maar het zullen wel eenvoudige ontwerpen blijven zodat het voor iedereen goed te doen is. Leuk om erbij te vermelden is dat ik met echt Scheepjeswol haakkatoen werk, dat haakt heel prettig en splijt niet.

De nieuwsbrief kun je HIER downloaden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.