NIEUWE PAKKETTEN!

Geplaatst op: 25 augustus 2017

Joepie! De herfst is in aantocht en dat betekent dat er nieuwe pakketten zijn. Na noeste arbeid kan ik ze eindelijk laten zien. Het zijn acht unieke en toegankelijke ontwerpen geworden.

Een Lampionkindje dat natuurlijk helemaal op zijn plaats is in de herfst. Compleet met tak met daaraan bengelende lampionnen.

De Fladderaar is in twee versies: oranje omdat dat zo’n mooie vlinderkleur is. De lila Fladderaar is gemaakt van magisch sprookjesvilt. Ze houden een traan vast omdat ze troost brengen maar je kunt ze ook voor de seizoenstafel gebruiken. Dan zijn het dauwdruppeltjes.

Het Herfstventje is heeft een gehaakt hoedje en gehaakte eikel. Elk seizoen zal er een ventje bij komen zodat het mooi tafereel gaat worden.

De Herfstketting is een aanvulling op de lente- en zomerketting. Leuk voor kinderen om te dragen ( kan ook als broche) maar nog leuker om te maken.

De Dansende Kaboutertjes doen een herfstdansje rond een houten paddenstoel die ook in het pakket zit.

De Baby met Lappenpop is een oud ontwerp van de Hangmat in een nieuw jasje. Het baby’tje was te mooi om te laten versloffen. Wie weet maak ik nog een pakket met een bedje erbij.

Het Kabouterdoosje zal graag in een kinderhandje liggen. Wat is er nu leuker dan je eigen kaboutertje te hebben? Je mag hem alles vertellen en hij zal zwijgen.

De nieuwsbrief kun je HIER DOWNLOADEN

Dit is een ontwerp dat ik exclusief voor Niels Holgersson heb gemaakt: Pompoendansje. 7 tot en met 10 september hebben ze open dagen met als thema Oogst. Dan zijn deze en ook alle nieuwe ontwerpen te zien.

Pin It on Pinterest