NIEUWE PAKKETTEN!

aug 25, 2017 | Algemeen

Joepie! De herfst is in aantocht en dat betekent dat er nieuwe pakketten zijn. Na noeste arbeid kan ik ze eindelijk laten zien. Het zijn acht unieke en toegankelijke ontwerpen geworden.

Een Lampionkindje dat natuurlijk helemaal op zijn plaats is in de herfst. Compleet met tak met daaraan bengelende lampionnen.

De Fladderaar is in twee versies: oranje omdat dat zo’n mooie vlinderkleur is. De lila Fladderaar is gemaakt van magisch sprookjesvilt. Ze houden een traan vast omdat ze troost brengen maar je kunt ze ook voor de seizoenstafel gebruiken. Dan zijn het dauwdruppeltjes.

Het Herfstventje is heeft een gehaakt hoedje en gehaakte eikel. Elk seizoen zal er een ventje bij komen zodat het mooi tafereel gaat worden.

De Herfstketting is een aanvulling op de lente- en zomerketting. Leuk voor kinderen om te dragen ( kan ook als broche) maar nog leuker om te maken.

De Dansende Kaboutertjes doen een herfstdansje rond een houten paddenstoel die ook in het pakket zit.

De Baby met Lappenpop is een oud ontwerp van de Hangmat in een nieuw jasje. Het baby’tje was te mooi om te laten versloffen. Wie weet maak ik nog een pakket met een bedje erbij.

Het Kabouterdoosje zal graag in een kinderhandje liggen. Wat is er nu leuker dan je eigen kaboutertje te hebben? Je mag hem alles vertellen en hij zal zwijgen.

De nieuwsbrief kun je HIER DOWNLOADEN

Dit is een ontwerp dat ik exclusief voor Niels Holgersson heb gemaakt: Pompoendansje. 7 tot en met 10 september hebben ze open dagen met als thema Oogst. Dan zijn deze en ook alle nieuwe ontwerpen te zien.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.