Nieuwe pakketten!

okt 26, 2017 | Algemeen

Tijd om het binnen warm en gezellig te maken met de naaimand binnen handbereik! Deze acht nieuwe pakketten kunnen je daarbij helpen. Ik heb geprobeerd om voor iedereen weer wat te maken. Van eenvoudig tot wat uitgebreider en van een schattig Regenboogdoosje tot een stoer IJsvogelmannetje. Ik hoop dat je er blij van wordt. In elk geval zijn ze met heel veel plezier en liefde ontworpen. De nieuwsbrief kun je HIER downloaden.

Atelier Pippilotta is een groothandel waar de pakketten worden ontwerpen en gemaakt. Boven aan de website vind je de verkoopadressen. Mocht je zeker willen weten dat het pakket dat jij graag wilt daar ook is, dan zou ik even contact opnemen met de betreffende winkel. Maar er zijn ook genoeg webwinkels waarbij je kunt bestellen. Dan hoef je thuis alleen nog maar voor de brievenbus te gaan liggen wachten op leuke post!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.