Nieuwe pakketten

Geplaatst op: 22 maart 2022

Hier zijn ze dan, de nieuwe pakketten voor de lente. Ze zijn met heel veel liefde en plezier gemaakt en ik hoop dat je er blij van wordt.

HERTENFAMILIE

Dit is een tijdloos ontwerp van een hertenfamilie. Het hele jaar zullen ze op de seizoenstafel kunnen worden gezet. Vader is zonder gewei 10 cm hoog. Het patroon heb ik van Poppedijn in Delft overgenomen en in een nieuw jasje gestoken.

WANDELVRIENDJES IN DE LENTE EN ZOMER

De wandelvriendjes voor de herfst en winter waren een succes dus gaan ze nu wandelen in de lente en zomer. Ze staan er kleurrijk op en vermaken zich onderweg goed. In de lente redden ze een nest vol eieren en zit moeder vogel op de hand, in de zomer plukken ze bloemen en gaan ze vliegeren. Het pakket bevat materialen voor alle vier kinderen (8 cm).

MEIBOOM

De meiboom is 26 cm hoog en bestaat uit een ronde houten voet met stok. De bloemenkrans is gemaakt om een houten ring en er zitten vier satijnen linten, een kraal en spijkertje om hem aan op te hangen. De dansende kinderen is een pakket dat er perfect bij past. Zo kunnen ze dansen om de meiboom.

DANSENDE KINDEREN

Twee jongens en twee meisjes in vrolijke kleuren kunnen dansen rond de meiboom (meiboom is een apart pakket). De meisjes hebben jurkjes en mutsjes versierd met zijdelinten en de jongens hebben tuinbroekjes aan. Ze zijn 11 cm groot en kunnen ook gebruikt worden voor het Sintjansfeest. Over een paar weken hoop ik het pakket met het Sintjansvuur en vier bloemenkransen om de kinderen mee te versieren klaar te hebben.

Pin It on Pinterest