Nieuwe pakketten

Geplaatst op: 24 augustus 2022

Deze serie unieke pakketten is met liefde en plezier gemaakt en er is voor iedereen wel iets bij. Een mooie start om aan het nieuwe school-, werk- en knutselseizoen te beginnen.

Ik wens je een prachtige nazomer en herfst vol mooie kleuren.

KABOUTER MET ROODBORSTJE

Dit is een lief tafereel dat menigeen tot de verbeelding zal spreken. Het kaboutertje met flanellen puntmuts sprokkelt hout voor in zijn rugtas. Hij is bevriend met een nieuwsgierig roodborstje die hem telkens opzoekt. De kabouter is zonder puntmuts 10 cm hoog en het roodborstje is ongeveer 7 cm hoog en 12 cm lang. De takjes voor in de rugtas moet je zelf toevoegen maar wie weet wat je nog meer vindt tijdens het zoeken.

BIJENKORF MET TWEE KINDEREN EN EEN ZONNEBLOEM

Een uitgebreid tafereel van een zomerse dag. Twee kinderen spelen rond een zonnebloem. De bijtjes zoemen in het rond en vliegen in en uit de rieten bijenkorf. De zonnebloem is 26 cm, de kinderen 12cm en de bijenkorf 4 cm. Het houten ondergrondje zit niet in het pakket.

PADDENSTOEL STEKER

Dit is de eerste steker voor op de Grimm’s jaarring. Als aanvulling op de cijfers, kaarsjes, prachtige houten stekers en vaasjes is dit vilten paddenstoeltje met kaboutertje gemaakt. De steel is gevuld met kleine steentjes en past perfect in de ring. Maar je kunt hem ook zonder de ring neerzetten. De paddenstoel met de kabouter is 10 cm.

POMPOEN STEKER

De pompoen is voorzien van een met steentjes gevulde vilten steker en kan ook op de jaarring worden gezet. Mooi voor een verjaardag in de herfst maar ook voor het oogstfeest of gewoon omdat hij zo lief is. Je kunt de steker ook achterwege laten en hem zo neerzetten. De pompoen met zittend kaboutertje is 10 cm.

Pin It on Pinterest