Nieuwe pakketten!!!

Geplaatst op: 13 juli 2023

Voor de zomer zijn er drie nieuwe pakketten in de serie bloemenkinderen. Ze hebben allemaal verschillende kleuren en vormen een vrolijk geheel die de hele zomer kan blijven staan. De pakketten zijn zonder de vilten steker maar deze kun je er als optie bij nemen. Er waren al 3 pakketten met bloemenkinderen en nu is de serie met 6 pakketten en 12 bloemen compleet.

WILDE ROOS EN GOUDSBLOEM

Van bloemenkinderen word je altijd blij. Dit zijn twee eenvoudig te maken bloemenkinderen van 8 cm. Het pakket bevat materialen om beide bloemenkinderen te maken. Je kunt ze ook als stekers maken en dan passen ze in de jaarring. In het pakket zitten blanke kralen die je zelf naar behoefte een andere kleur kunt geven.

DISTEL EN VERGEET-MIJ-NIETJE

Deze twee mooie bloemenkinderen van 8 cm kun je ook als steker in de jaarring maken. Ze horen bij een serie van 12 bloemenkinderen en passen perfect bij elkaar met hun vrolijke kleuren. De blankhouten kralen kun je naar eigen wens een kleur geven met houtverf, schoenpoets o.i.d.

BOTERBLOEM EN KLAVER

Deze twee bloemen kent bijna iedereen wel. Samen met nog tien andere bloemenkinderen vormen ze een prachtige set bloemen voor in de jaarring. Ze zijn 8 cm groot en niet moeilijk om te maken. Naar eigen inzicht kun je de haren en de kleur van het hout aanpassen.

Pin It on Pinterest