NIEUWE PAKKETTEN!

Geplaatst op: 6 september 2023

Vandaag komen er drie nieuwe pakketten bij. De eerste is een echt ontwerp voor de herfst. De voorlees kabouter. Er hoort een mooi verhaal bij maar dat komt in een latere blog.

De andere twee pakketten zijn de aanvulling op de Kerststal waar ik vorig jaar mee ben begonnen. Kerststal 1 is Jozef, Maria en Jezus, Kerststal 2 zijn drie herders en Kerststal 3 zijn drie engelen.

VOORLEES KABOUTER

Deze prachtige kabouter is 17 cm groot met zijn groene puntmuts. Hij zit op een krukje en leest ons voor. Zo te zien gaat het boek over paddenstoelen. Zou hij weten dat er vliegenzwammen rond zijn krukje staan?

KERSTSTAL 4 DRIE KONINGEN

Lang geleden zagen drie koningen een ster die vertelde dat er een bijzonder kindje geboren zou worden. Ze maken een lange reis om het kindje geschenken te brengen.

KERSTSTAL 5 OS, EZEL, KAMEEL EN DRIE SCHAPEN

Deze prachtige dieren horen bij de Kerststal. Jozef en Maria delen de stal met de os en de ezel. De drie herders hebben allemaal een schaapje bij zich en de drie koningen worden vergezeld door een kameel. Je kunt zelf nog meer schapen en kamelen maken als je dat wilt.

Pin It on Pinterest