NIEUWE PAKKETTEN

aug 30, 2013 | Algemeen

deel-en-win-nieuw-pakket-zonder-tekstDe nieuwe pakketten van Atelier Pippilotta zijn uit! Het zijn weer unieke en gevarieerde pakketten geworden. Van wat eenvoudig tot wat moeilijker. Zo is er voor iedereen wel iets bij dat aanspreekt. HIER kun je de volledige nieuwsbrief downloaden.

Met een warme groet wens ik je een mooi nieuw knutselseizoen!

Suzan.

Via Facebook heb je ook de mogelijkheid om mee te doen aan de actie om één van de nieuwe pakketten te winnen! Doe jij ook mee?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.