Nieuwe pakketten in aantocht en aardbeien in de etalage

Geplaatst op: 10 juli 2023

Vanmorgen was Erna van de Vrolijke viltvriendjes in het atelier. We overleggen regelmatig hoe het gaat nu zij mijn pakketten maakt en verkoopt. De ontwerpen van Pippilotta blijven mijn eigendom en ik ontvang een vergoeding voor het gebruik ervan. Zo loont het voor mij om nieuwe ontwerpen te blijven maken. Daarom bespreken we hoe het gaat en of we dingen kunnen verbeteren. We zijn in elk geval een mooie aanvulling op elkaar want Erna heeft ook pakketten van haar eigen ontwerpen en vilt te koop (ook als groothandel).

De afgelopen weken heb ik weer nieuwe bloemenkinderen ontworpen die donderdag uit komen. Maar daarvoor is er al heel wat gedaan. Er is iemand die de teksten controleert en er zijn professionele foto’s gemaakt. Erna heeft de patronen gekregen, zoekt de materialen bij elkaar aan de hand van de inhoudslijst, maakt de pakketten en heeft de winkels een nieuwsbrief verstuurd. Ik kan niet wachten om donderdag ons gezamenlijke werk te laten zien!

Hier hebben niet de bloemenkinderen maar de aardbeien zich gesetteld in de etalage. Het ziet er weer vrolijk uit en je krijgt spontaan zin om een doosje van de winkel te halen (of uit je tuin te plukken). De ontwerpen die helemaal rechts in de etalage staan zijn van Atelier Pippilotta. Dat zijn de Aardbei, Zomerkoningin, Aardbeihuisje, Twee Aardbeizusjes, Bessenkind Aalbes en de Klaproosvriendjes.

Pin It on Pinterest