Nieuwe verkooppunten in Den Hoorn en Groningen

okt 8, 2021 | Algemeen

Er zijn twee nieuwe verkooppunten voor de pakketten van Atelier Pippilotta bij gekomen. Het is natuurlijk onmogelijk dat ze al mijn pakketten verkopen, daarvoor is de collectie te groot, maar beide hebben een mooie collectie aangeschaft.

De eerste is Andrea’s Tafel in Den Hoorn naast Delft. Ze heeft een veelzijdige, gezellige winkel en geeft ook allerlei workshops. Het is zo’n winkel waar je heel vrolijk van wordt en waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen.

De tweede winkel is Asbran in Groningen. Daar ben ik vaak geweest toen onze jongste zoon aan zijn hart geopereerd was en hij het ziekenhuis lag. Als hij sliep ging ik naar Asbran en kocht er viltpakketten die ik vervolgens naast zijn bed in elkaar zette. Het leuke is dat ik nu nog exact weet wat ik toen gemaakt heb. Het maken van de poppen kan heel meditatief zijn. Zelf had ik nog geen atelier maar daarna ben ik wel begonnen met het geven van cursussen. Dat werd uiteindelijk dit heerlijk atelier waar ik elke dag met veel plezier werk.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.