Nieuwe verkooppunten in Den Hoorn en Groningen

Geplaatst op: 8 oktober 2021

Er zijn twee nieuwe verkooppunten voor de pakketten van Atelier Pippilotta bij gekomen. Het is natuurlijk onmogelijk dat ze al mijn pakketten verkopen, daarvoor is de collectie te groot, maar beide hebben een mooie collectie aangeschaft.

De eerste is Andrea’s Tafel in Den Hoorn naast Delft. Ze heeft een veelzijdige, gezellige winkel en geeft ook allerlei workshops. Het is zo’n winkel waar je heel vrolijk van wordt en waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen.

De tweede winkel is Asbran in Groningen. Daar ben ik vaak geweest toen onze jongste zoon aan zijn hart geopereerd was en hij het ziekenhuis lag. Als hij sliep ging ik naar Asbran en kocht er viltpakketten die ik vervolgens naast zijn bed in elkaar zette. Het leuke is dat ik nu nog exact weet wat ik toen gemaakt heb. Het maken van de poppen kan heel meditatief zijn. Zelf had ik nog geen atelier maar daarna ben ik wel begonnen met het geven van cursussen. Dat werd uiteindelijk dit heerlijk atelier waar ik elke dag met veel plezier werk.

Pin It on Pinterest