Nieuwjaarswens en gratis patroon

jan 1, 2014 | Algemeen

olympische spelenIK WENS JE EEN LIEFDEVOL, CREATIEF EN SPORTIEF NIEUW JAAR TOE!

Nog een paar weken en dan beginnen de Olympische Spelen in Sochi. Om alvast in de stemming te komen kun je hier een GRATIS PATROON downloaden. Als schaatser heb ik natuurlijk alle voorbereidingen gevolgd en probeer ik straks zoveel mogelijk wedstrijden te bekijken. Daar kan ik me nu al op verheugen. En wie weet krijgen we ook nog een Elfstedentocht. Misschien is het je allemaal te koud nu maar we weten dat het ook weer lente en zomer gaat worden. Heerlijk toch die afwisseling van de seizoenen!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.