Nieuws

okt 22, 2020 | Algemeen

Laten we eens gek doen en alvast een beetje in kerstsferen komen: dit zijn twee nieuwe schatkistontwerpen voor de kerst. Ik had ze in gedachten voor de Kreadoe maar die gaat natuurlijk niet door dit jaar. Deze pakketten hebben een beperkte oplage en zijn alleen te koop bij de Vrolijke Viltvriendjes.

Dinsdag is er meer nieuws want dan komen er vijf nieuwe pakketten uit. Het zijn een meubelsetje voor het Kabouterfeestje, nog een Kabouter, Herfstkinderen en twee Sinterklaaspakketten. De dagen worden korter en we trekken ons terug in onze huizen. Ik hoop dat je met het maken van de pakketten een fijn en warm gevoel krijgt. Ze zijn in elk geval met veel liefde voor jou ontworpen en gemaakt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.