Nieuws uit de Schatkist en een nieuw verkooppunt

jan 17, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUit Pippilotta’s Schatkist zijn deze keer twee nieuwe pakketten gekomen: Belletjeskind en Schelpenkind. Ze zijn exclusief te koop bij Handwerkatelier Sari. Het Belletjeskind tingelt er heerlijk op los, het kan de pakketbezorger niet ontgaan zijn. Het Schelpenkind is gemaakt van mooi op elkaar afgestemde kleuren. En zeg nu zelf: in de winter kun je ook naar het strand om te genieten.

 

 

 

Vanaf heden zijn de pakketten van Atelier Pippilotta ook te koop bij Trollenwol in Driebergen. Het is een winkel met onder andere prachtige breigarens en je kunt er ook cursussen volgen. Met al die mooie kleuren is het voor mij net een snoepwinkel.

Winkel_aug_12_01

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.