Nieuws uit Pippilotta’s Schatkist

okt 5, 2011 | Algemeen

De laatste tijd zijn er veel Schatkist pakketten verkocht. Dat zijn pakketten die maar tijdelijk en bij één winkel te koop zijn. Verder heb ik een aantal ontwerpopdrachten aangenomen zodat ik al mijn creativiteit de vrije loop kon laten.

Voor www.nielsholgersson.nl maakte ik het pakket Vive la France. Leuk om na te genieten van je zomervakantie in Frankrijk. Ook maakte ik een Lavendelhanger die goed bij hun Franse thema paste.

Voor de open dagen van www.handwerkateliersari.nl maakte ik de Zonnebloemhanger omdat het thema “zonnebloemen” was. Ze werd versierd met een zonnebloempitje uit het voer van ons konijn. Je moet soms maar op het idee komen.

                  Naar www.joydesign.eu gingen ook verschillende pakketten. De Moseik, Esdoorn, Bladslaper en Weegschaal. Van elk pakket zijn maar een beperkt aantal gemaakt omdat ik niet meer materialen had. Dat maakt ze wel heel speciaal.

 

 

Klavertje Vier in Kolham heeft haar website vernieuwd. Binnenkort heeft ze een markt en daarvoor bestelde ze drie pakketten uit de Schatkist. Deze zijn dus nog topsecret en de foto’s zullen nog volgen op www.seizoentafels.nl

Atelier Poppejans heeft 7 en 8 oktober open dagen met een leuk thema. Van haar kreeg ik een speciale opdracht om iets leuks voor het thema te maken. Op www.atelierpoppejans.nl  zal het binnenkort te zien zijn.

En dan kreeg ik nog een leuke ontwerpopdracht van www.elfenbos.nl Dat ontwerp krijg je gratis toegestuurd als je je aanmeld voor hun nieuwsbrief. Vanmorgen in alle vroegte werkte ik het patroon uit op papier. Het zag er zo schattig uit dat ik besloot er ook nog maar een leuk tekeningetje erbij te maken.

Soms vraag ik me weleens af of de ideeën ooit op zullen zijn. Maar voor één ontwerp krijg ik ideeën voor twee ontwerpen terug. Wat heb ik toch een heerlijk baan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.