Nieuws uit Pippilotta’s Schatkist

Geplaatst op: 5 oktober 2011

De laatste tijd zijn er veel Schatkist pakketten verkocht. Dat zijn pakketten die maar tijdelijk en bij één winkel te koop zijn. Verder heb ik een aantal ontwerpopdrachten aangenomen zodat ik al mijn creativiteit de vrije loop kon laten.

Voor www.nielsholgersson.nl maakte ik het pakket Vive la France. Leuk om na te genieten van je zomervakantie in Frankrijk. Ook maakte ik een Lavendelhanger die goed bij hun Franse thema paste.

Voor de open dagen van www.handwerkateliersari.nl maakte ik de Zonnebloemhanger omdat het thema “zonnebloemen” was. Ze werd versierd met een zonnebloempitje uit het voer van ons konijn. Je moet soms maar op het idee komen.

                  Naar www.joydesign.eu gingen ook verschillende pakketten. De Moseik, Esdoorn, Bladslaper en Weegschaal. Van elk pakket zijn maar een beperkt aantal gemaakt omdat ik niet meer materialen had. Dat maakt ze wel heel speciaal.

 

 

Klavertje Vier in Kolham heeft haar website vernieuwd. Binnenkort heeft ze een markt en daarvoor bestelde ze drie pakketten uit de Schatkist. Deze zijn dus nog topsecret en de foto’s zullen nog volgen op www.seizoentafels.nl

Atelier Poppejans heeft 7 en 8 oktober open dagen met een leuk thema. Van haar kreeg ik een speciale opdracht om iets leuks voor het thema te maken. Op www.atelierpoppejans.nl  zal het binnenkort te zien zijn.

En dan kreeg ik nog een leuke ontwerpopdracht van www.elfenbos.nl Dat ontwerp krijg je gratis toegestuurd als je je aanmeld voor hun nieuwsbrief. Vanmorgen in alle vroegte werkte ik het patroon uit op papier. Het zag er zo schattig uit dat ik besloot er ook nog maar een leuk tekeningetje erbij te maken.

Soms vraag ik me weleens af of de ideeën ooit op zullen zijn. Maar voor één ontwerp krijg ik ideeën voor twee ontwerpen terug. Wat heb ik toch een heerlijk baan.

Pin It on Pinterest