No stress and enjoy

dec 2, 2016 | Algemeen

20161127_175716Wat een fantastische vakantie hebben zoon en ik gehad. Zo mooi dat ik deze reis met Robert kon beleven: mijn oudste zoon, die me ooit moeder maakte, die al vier jaar niet meer thuis woont en die vaak op dezelfde momenten hetzelfde dacht en zei als ik. Zo vaak dat het soms gewoon eng was en we maar niets meer zeiden.

Na elke reis wil ik het gevoel vasthouden. Het gevoel van deze vakantie was: No stress and enjoy. Die woorden hebben we vaak gehoord op Kaapverdië. Op vakantie, ver van huis en in een warm land waar niets moet en alles mag, is dat natuurlijk niet zo moeilijk. Dus deden we daar niet anders. De kunst is om het vast te houden.

Dus werk ik vandaag in alle rust de stapel orders weg die binnen zijn gekomen. Met in mijn achterhoofd een hele verzameling mooie herinneringen die steeds weer een smile tevoorschijn toveren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.