Nog een keer iets uit de la

mrt 27, 2015 | Algemeen

ladeNog één keer iets uit de la vol ideeën. De bloemenkrans werd gemaakt in opdracht van een klant. Alleen ging er veel vilt in zitten waardoor het pakket te duur werd. Uiteindelijk werd het een haarband met kunstbloemen maar eigenlijk vind ik deze nog steeds mooier.

 
De baby is afgekeurd omdat ik het houten hoofdje had overgetrokken met tricot. Dat ging rimpelen en de nek werd te dik: baby in de la.

 
De andere is een dirigent in wording. Maar zwart is zo somber dus werd hij in de donkere la gestopt.

 
De gitaar is wel weer kleurrijk. Het zou ooit een vrolijke zomerhanger worden met de naam: Flower Power. Maar toen ontdekte ik dat er al andere ontwerpen waren met die naam. Dus ook maar in de la met die gitaar.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.