Nog een keer Nepal

mei 1, 2015 | Algemeen

2015-04-09 07.35.45Ik wil jullie niet overladen met Nepal verhalen maar het houdt me enorm bezig. Daarom wil ik iedereen bedanken die al een patroonblad of boek heeft gekocht of een donatie heeft gedaan. Je kunt nog steeds een patroonblad kopen van het Knuffelpopje of geld doneren voor Diyo Nepal.

Vanavond is mijn vriendin Ilse Sapkota in de uitzending bij Jeroen Pauw, NPO 1, 23:00 uur. Ze zal vertellen over haar ervaringen na de aardbeving en over de hulp die inmiddels op gang is gekomen. Ook jullie hulp!!!
Eerder op de avond in het jeugdjournaal, zullen kinderen uit Delft vertellen over hun reis van vorig jaar naar Dhading en over de inzamelingsactie die ze hebben opgezet voor Diyo Nepal.
De eerste noodhulp is verleend: Shiva, de Nepalese man van Ilse die in Nepal is gebleven, heeft laten weten dat hij 500 gezinnen in Dhading de komende weken van voedsel kan voorzien. Dankzij zijn actuele en grote netwerk krijgt hij buitengewoon veel voor elkaar.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.