Nog even top secret

okt 21, 2019 | Algemeen

De nieuwe pakketten zijn nog top secret tot vrijdag maar hier is een kleine preview. De nieuwe kaboutertjes wandelen al een poosje door het atelier en kijken er naar uit zich te laten zien.

Ook deze twee popjes willen graag vastgepakt en geknuffeld worden. Ze ruiken heerlijk, hoe dat komt …. dat lees je vrijdag. Kom je dan weer kijken? De winkels krijgen morgen alvast de nieuwsbrief zodat ze de pakketten vrijdag in huis kunnen hebben.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.