Nog meer uit de la

mrt 25, 2015 | Algemeen

kabouterenengelWat zit er nog meer in de la vol ideeën? In elk geval deze kabouter. Ze is al helemaal af en eigenlijk best mooi. Bij nader inzien zou ik er toch een pakket van kunnen maken voor de herfst.
Heel anders is dat met het witte spook. Het was de bedoeling dat het een mooi engeltje werd met een houten hoofdje zodat ze eenvoudig te maken zou zijn. Een plukje wol in het gat boven op het hoofd en dan een haardband erom. Maar het haar wilde niet wat ik wilde en bleef wild. Terecht dat ze in de la moest.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.