Nog meer vlinders

okt 10, 2014 | Algemeen

DSCF6206DSCF6196De sleetjes die de groothandel levert zitten in houten kistjes. Zonde om die kistjes weg te gooien. Je kunt er mooie tafereeltjes in maken. Helemaal met wat uitgestanste vlinders. Wat is er met weinig toch veel leuks te maken!
Deze week ronde ik het laatste pakket voor de nieuwe serie af: Kabouter met Mistletoe. En de kraaltjes voor de bessen zijn ook al zo mooi. Ze kwamen woensdag binnen en ik was helemaal blij. De nieuwe pakketten komen 30 oktober uit. Ze zullen alle zeven weer live te bewonderen zijn op de Kreadoe die een week later begint.
Voor nu wens ik je vast een heel mooi weekend en tot maandag. Dan is er vast weer wat leuks te vertellen of te laten zien want stilstaan doe ik nooit.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.