Oertijdmarkt in Borger en leuke post

jul 30, 2013 | Algemeen

hunebeddenKomende zondag is de Oertijdmarkt bij het Hunebedcentrum in Borger. De vorige jaren gingen we er als bezoeker heen. Nu hebben we zelf een kraam vol oerdrentse zelfgemaakte spullen. De markt is van 11 tot 17 uur en de entree bedraagt € 2,00. Het is zeker een bezoek waard want naast de leuke kramen zijn er ook activiteiten voor de kinderen en kun je alles te weten komen over hunebedden.

 

 

 

 

DSCF3186In de brievenbus zaten deze week leuke verrassingen. Een lieve kaart met foto van de markt bij der Kleine Troll in Duitsland. En Charlotte uit Eindhoven stuurde een vakantiekaart omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan. Ze hebben een ereplekje boven het werkblad gekregen zodat ik er elke dag naar kan kijken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.