Olifantjes

apr 4, 2016 | Algemeen

20160319_134528

In Gambia troffen we zomaar deze kunstenaar aan, zittend aan de kant van de weg waar we langs fietsten. Hij maakte prachtige dieren van oude stukken hout. Ik kocht de grote olifant omdat hij er zo vrolijk uit zag en fietste er nog eens vijf uur mee rond. Dan krijg je wel een band met zo’n beestje. Eigenlijk was hij nog niet helemaal af maar zo grof vond ik hem het allermooist. Het leek me leuk om voor mijn klanten ook een olifantje mee te nemen. Groot was de verrassing voor de kunstenaar toen ik heel veel kleine olifantjes bij hem bestelde. Eerst begreep hij het niet en gaf me er vijf. Maar ik moest toch echt 100 hebben en wilde hem een eerlijke prijs geven. Ik betaalde vast de helft zodat hij wist dat ik het meende. Een beetje vertrouwen moet je toch hebben. Hij heeft de hele nacht gewerkt en de volgende dag kreeg ik keurig 50 zwarte en 50 bruine olifantjes. Deze week gaan ze verder op reis door Nederland maar er is ook al één onderweg naar Canada.

 

 

 

 

IMG_8756-1DSCF9343

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.