Onder de sneeuw

jan 24, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERADiep verborgen onder de sneeuw werkt Moeder Aarde hard om straks alle bloemenkinderen van nieuwe kleren te voorzien. De wortelkinderen liggen nog rustig te slapen maar zullen straks uitgedost worden in prachtige kleedjes. Wat een heerlijke wetenschap dat de tuin, die er nu nog kleurloos bij staat, straks gehuld zal zijn in een kleurenpracht.

Albert en ik vertrekken vrijdagmorgen richting de Duitse sneeuw. We gaan de winkel van de Kleine Troll bezoeken in Bad Essen en daarna met Angelique mee naar haar huis en atelier. We verheugen ons nu al op het uitje. Het atelier is vrijdag dus gesloten.

Deze week is er weer een nieuw verkoopadres te melden. Een aantal pakketten is vanaf nu te koop bij Tomatendief. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.