Ontwerpen

jun 1, 2015 | Algemeen

knipHet werd een ontwerpmiddag aan de keukentafel. Eerst had ik het buiten geprobeerd maar alles waaide weg en eigenlijk was het toch niet zo warm als ik dacht.
Het eerste ontwerp werd een Akelei omdat die zo mooi bloeit in de tuin. Maar als de nieuwe pakketten uitkomen is het al eind augustus, geen Akelei-tijd meer. Misschien moet dat ontwerp nog maar een jaartje in de kast.
Om nieuwe ideeën zit ik nooit verlegen. Vorig jaar was er een nieuw ontwerp van een Hazelnootje. Het lijkt me leuk om nog een ontwerp met een boom te maken. En aangezien er een prachtige kastanje in de tuin staat was de keuze snel gemaakt. Het mannetje is al klaar. Nu moet hij nog versierd worden met bladeren, kastanjes en bloemen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.