Ooievaar

feb 9, 2015 | Algemeen

DSCF6808Dank jullie wel voor de leuke reacties op de nieuwe pakketten. Dat is altijd fijn om te horen en geeft energie om nog meer leuks te maken.

 
Atelier Poppejans vroeg of ik een geboorte icoon wilde ontwerpen. Dat vond ik zo’n leuk idee dat het werd uitgevoerd. Helaas ben ik in de beschrijving vergeten te zetten dat je de pootjes van de ooievaar met zwart garen moet borduren. Daarom staat het hier duidelijk op de foto en wordt het patroon aangepast.

DSCF6832

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.