Op een rijtje

mei 9, 2014 | Algemeen

20140509_121057Het was een rustige week in het atelier. Niet dat er niets te doen is hoor. De rij met schappen in het magazijn is weer bij gevuld, de administratie aan kant en nu ben ik dingen aan het uitzoeken. Soms is er iets niet meer te koop bij een leverancier zoals meeldraden of hangers. Dan moet er een nieuwe leverancier gezocht worden. Bij de laptop ligt een lijstje wat nog gedaan moet worden en waar ik op af kan vinken. Zo hou ik het allemaal aardig op een rijtje.

20140509_152626

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.