Op gang komen

Geplaatst op: 3 augustus 2010

Ken je dat? Heb je drie weken vakantie gehad en dan kun je maar niet op gang komen. Dat heb ik nu. Ik rommel maar wat aan. Koffie halen, bloemetjes plukken, even kijken of er weer aardbeien klaar zijn in de tuin, leuke websites bij langs gaan, de hond knuffelen. En werken, ho maar. Dan maar even een verhaaltje op de website plaatsen.

Vorige week heeft onze dochter een groter bureau gekregen. Die konden we gratis afhalen via markplaats. Haar veel te kleine afgedankte bureautje staat nu in het atelier met de naaimachine er op. En dat is toch wel handig want nu hoef ik hem niet meer op te ruimen en staat hij altijd startklaar. De zwembroeken van de jongens zijn er al weer op genaaid. Hoe ze dat toch voor elkaar krijgen op vakantie. Volgens mijn moet ik na elke vakantie de naden opnieuw naaien.

Het wordt nu toch echt tijd dat ik wat ga doen. 1 September komen er 7 nieuwe pakketten uit. De ontwerpen zijn allemaal al klaar en de eerste bakken zijn al gevuld. Maar er moet nog veel werk verzet worden. Want ook de oudere pakketten zijn nog steeds geliefd. Die moeten ook bij gemaakt worden. De groothandel is dicht maar voor de vakantie heb ik flink vilt ingeslagen. Bij het zien van die berg vilt zouden mijn vingers moeten gaan jeuken om op gang te komen.

Pin It on Pinterest