Op reis

jan 12, 2015 | Algemeen

DSCF6653Vanmiddag zette ik een nieuw ontwerp op papier. Dat vraagt altijd enige concentratie maar het is weer gelukt. Nu nog de beschrijving en een goede foto maken.
Er wordt hier namelijk in het voren gewerkt omdat ik in april naar Nepal ga. Daar ga ik de stichting Diyo Nepal bezoeken om vrijwilligerswerk te doen. Maar ook een viltatelier bezoeken, slapen bij lokale mensen en nog veel meer. Het programma staat nog niet helemaal vast maar het belooft onvergetelijk te worden. Eerst een nieuw paspoort halen, me laten vaccineren en een visum regelen. Het ticket is in elk geval al geboekt.

DSCF6658

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.