Op safari naar Sari

jun 19, 2015 | Algemeen

20150617_104414Tijdens mijn uitje afgelopen week naar het Wilde Westen stond ook een bezoekje aan Handwerkatelier Sari gepland. We ontmoeten elkaar altijd op beurzen en ze is een trouwe klant van me maar ik wilde zo graag haar atelier eens zien. Iets later dan gepland kwam ik aan. Want voor iemand uit het Hoge Noorden waar geen trams zijn is het best ingewikkeld en druk in Den Haag. En als je dan tram 3 moet hebben en je ziet een 3 op een tram stap je erin, niet wetende dat ie helemaal de andere kant op gaat. Ik verbaasde me er al over dat Den Haag zo groot was en ze er weilanden hadden. Totdat ik in Zoetermeer zat. Gelukkig gaat lijn 3 ook weer terug zodat ik uiteindelijk toch nog aan kwam.
20150617_104428Het bezoek was zeer de moeite waard. Haar atelier is prachtig en er is zoveel te zien! Ik hoor wel eens dat mensen overweldigd raken in mijn atelier, nu was het mijn beurt om dat te ervaren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.