Oranje in Nepal

apr 26, 2013 | Algemeen

2013apr 024Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik de Stichting Diyo Nepal een warm hart toe draag. Zo gaat er af en toe wolvilt naar Nepal. Nu met Koninginnedag in het vooruitzicht heeft Ilse leuke kroontjes gemaakt met het vilt en verkocht aan de Nederlandse school in Kathmandu. Met de 50 euro die ze ermee verdiende koopt ze speelgoed voor kinderen van de dovenschool. Omdat niet alle ouders de huisvesting voor hun kind kunnen betalen zorgt de Stichting daar voor. Op zit moment wordt een huis ingericht en de vrijwilligers geregeld. Het speelgoed zal daar zeker met plezier worden gebruikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor een nieuw ontwerp heb ik in Nepal 6000 terracotta potjes laten maken. We zoeken nu nog een manier om ze heel naar Assen te laten komen. Het gaat een heel mooi en vrolijk ontwerp worden. Een gedeelte van de opbrengst gaat dan weer terug naar Nepal. En het leuke is dat ik jullie later precies kan vertellen waar het geld aan is besteed. Zo heeft het ontwerp van Diyo Nepal al enkele honderden euro’s opgebracht. Daarvan zijn geiten voor het Geitenproject gekocht.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.