Oud en nieuw

dec 31, 2011 | Algemeen

Op de laatste dag van het jaar bakken we oliebollen in het prieel. De vuurkorf brandt en af en toe komt er iemand langs om alvast te snoepen. Een mooi moment om het afgelopen jaar te overdenken.

Er kwamen 22 nieuwe ontwerpen uit en ook een flink aantal pakketten vulden de Schatkist. Voor het nieuwe jaar liggen al een paar ontwerpen op de plank en de rest zal in de loop van het jaar ontstaan. In mijn hoofd zit nog inspiratie genoeg.

Met heel veel plezier stapte ik elke ochtend het atelier binnen. Het blijft heerlijk om creatief bezig te zijn, de patronen te tekenen en de pakketten te maken. Maar het meest genoot ik van jullie reacties. Het geeft veel voldoening als de ontwerpen worden gewaardeerd. Ik probeer dan ook iedereen persoonlijk een reactie terug te sturen via de mail of per post.

De post bracht het afgelopen jaar ook kaarten uit Berlijn, Stockholm, Elba, Praag en nog meer plaatsten. Die kaarten waren van mijn man, Albert. Hij ruilde vorig zijn baan bij de post in voor een baan als touringcarchauffeur. Helaas zullen de kaarten van hem nu uitblijven want zijn contract is niet verlengt. In plaats daarvan komt er post van het UWV.

Ondanks dat gaan we vol goede moet aan het nieuwe jaar beginnen. We hebben elkaar, de kinderen en zijn gezond. En wie weet komt er tzt een leuke baan op zijn pad. Maar mocht iemand iets weten voor een actieve man die niet stil kan zitten, handig en heel sociaal is dan houden we ons van harte aanbevolen.

FIJNE JAARWISSELING EN ALLE GOEDS VOOR 2012 GEWENST!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.