Oud en nieuw

Geplaatst op: 31 december 2011

Op de laatste dag van het jaar bakken we oliebollen in het prieel. De vuurkorf brandt en af en toe komt er iemand langs om alvast te snoepen. Een mooi moment om het afgelopen jaar te overdenken.

Er kwamen 22 nieuwe ontwerpen uit en ook een flink aantal pakketten vulden de Schatkist. Voor het nieuwe jaar liggen al een paar ontwerpen op de plank en de rest zal in de loop van het jaar ontstaan. In mijn hoofd zit nog inspiratie genoeg.

Met heel veel plezier stapte ik elke ochtend het atelier binnen. Het blijft heerlijk om creatief bezig te zijn, de patronen te tekenen en de pakketten te maken. Maar het meest genoot ik van jullie reacties. Het geeft veel voldoening als de ontwerpen worden gewaardeerd. Ik probeer dan ook iedereen persoonlijk een reactie terug te sturen via de mail of per post.

De post bracht het afgelopen jaar ook kaarten uit Berlijn, Stockholm, Elba, Praag en nog meer plaatsten. Die kaarten waren van mijn man, Albert. Hij ruilde vorig zijn baan bij de post in voor een baan als touringcarchauffeur. Helaas zullen de kaarten van hem nu uitblijven want zijn contract is niet verlengt. In plaats daarvan komt er post van het UWV.

Ondanks dat gaan we vol goede moet aan het nieuwe jaar beginnen. We hebben elkaar, de kinderen en zijn gezond. En wie weet komt er tzt een leuke baan op zijn pad. Maar mocht iemand iets weten voor een actieve man die niet stil kan zitten, handig en heel sociaal is dan houden we ons van harte aanbevolen.

FIJNE JAARWISSELING EN ALLE GOEDS VOOR 2012 GEWENST!

Pin It on Pinterest