Over de beurs

mrt 4, 2013 | Algemeen

vilt prikkenDe Hobbybeurs in Assen was erg leuk en gevarieerd. Ik ging er heen om na te leveren en heerlijk in mijn uppie rond te lopen om alles te bekijken. Eindelijk eens kennis gemaakt met de dames van Pepijntje en natuurlijk weer vilt geprikt bij de Klaproos. Daar kreeg je een pakket ter ere van hun 10 jarig bestaan. Een naaldenmapje dat ik zeker ga maken. Bij het Koekendiefie was er koffie en stond ik ook even achter de kraam. Bij elke bestelling kreeg je een patroonblad van een hart met lieveheersbeestje. Er gingen heel wat de kraam uit. Deze week maak ik een speciaal ontwerp klaar waar ik later over zal vertellen.

klaprooshart met lieveheersbeestje

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.