Over land, water en door de lucht

sep 17, 2010 | Algemeen

Er zitten veranderingen aan te komen want Albert heeft zijn chauffeursexamen gehaald. Hij mag op de bus rijden! Het waren drukke weken met veel theorie en praktijk naast zijn werk en ons drukke gezin. Binnenkort gaat hij een maand stage lopen bij Drenthe Tours in Assen. En dan hoopt hij daar een baan te krijgen. Dat zal wennen zijn voor ons allemaal. Andere werktijden voor hem en voor mij geen postblouses meer strijken. Maar we zijn allemaal heel blij voor hem want als postbode bij TNT heeft hij geen toekomst meer.

In Oktober ga ik voor tien dagen van omgeving veranderen. Samen met mijn vader ga ik een Nijlcruise maken, tempels bezoeken en dobberen in de rode zee. Het was al een jarenlange wens van hem om die reis te maken. Ik wilde zo graag eens vliegen want dat heb ik nog nooit gedaan. En dan ook nog naar zo’n mooi land met zoveel cultuur én met mijn vader. Volgende week kan ik mijn paspoort en een inenting halen. Wie weet geeft die andere omgeving weer inspiratie voor nieuwe ontwerpen.

Ons gezellige terras onder de appelboom is veranderd in een brommerwerkplaats. De brommer van de oudste loopt niet echt lekker. Na een middag klussen is hij er achter gekomen dat zijn kwaliteiten toch ergens anders liggen. De brommer valt nog steeds uit. We zijn nu op zoek naar iemand die er wel verstand van heeft en hem wil helpen. Ondertussen is de herfst flink zijn best aan het doen om door te breken. De takken van de appel boom waaien zo hard heen en weer dat de eerste appels al op de grond liggen. Ik ga ze snel oprapen zodat ik voor het weekend een lekker appeltaart kan bakken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.