Paaseieren en vlinders

apr 18, 2014 | Algemeen

vlinderseierenHet is feest als ik naar de groothandel ben geweest. Er gingen 1500 eieren mee naar huis voor een Paasontwerp dat pas volgend jaar uit komt. Dan weet ik zeker dat de eieren op tijd binnen zijn. Een grote doos gaat het komende jaar een plek in het magazijn innemen. De doosjes met vlinders nam ik ook mee van de groothandel. Deze fladderen waarschijnlijk al veel eerder het magazijn uit. Komende week zal er een exclusief ontwerp mee gemaakt worden.

VROLIJK PAASFEEST!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.