Paashaasje en chocolade

feb 23, 2015 | Algemeen

paashaasje op en kipDit pakket komt uit Pippilotta’s Schatkist en is alleen te koop bij Handwerkatelier Sari. De kipjes waren maar beperkt verkrijgbaar dus konden er ook maar een paar pakketten worden gemaakt. Het lijkt misschien nog vroeg voor paaspakketten maar voordat je het weet is het zover.

In de winkel ligt in elk geval alweer genoeg lekkers voor Pasen. Maar niet alleen in de winkel, ook in mijn boodschappenwagen lag opeens wat lekkers. De chocoladekip zit nu nog rustig op haar chocoladenest te broeden op chocolade-eitjes. Maar of ze het einde van de week zal halen …

kip en pip

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.