Paasvakantie

apr 26, 2011 | Algemeen

Vijf lange, warme dagen bleef de deur van het atelier gesloten en de naaimand onaangeroerd. Ik had namelijk paasvakantie. Gewoon mezelf een paar dagen vrijaf gegeven. Niet dat er hier dan helemaal niets meer gedaan wordt hoor. De mountainbikes brachten ons naar het Heerderstrand waar we een hele koude duik namen en het allergrootste ijsje kochten dat er maar was. We aten vis in de haven van Elburg, we ontstaken de bbq een paar avonden achter elkaar en bezochten een lieve vriendin. Maar het was vooral genieten van de tuin. Die staat uitbundig in bloei en de insecten weten gewoon niet meer welke bloem ze moeten kiezen. De hop trekt een sprintje tegen de schuur om straks het donkere hout op te sieren met duizenden bellen.

Maar vandaag ga ik weer aan het werk in het atelier. Pakketten maken van de bloemenkinderen want die serie begint steeds groter te worden. Verder ga ik een patroon schrijven voor een kerstontwerp dat hier vrolijk voor me hangt te dansen. En eigenlijk moet de etalage veranderd worden. Moeder aarde staat er nog steeds met haar wortelkinderen. Tijdens de werkzaamheden van vandaag zal ik mijn gedachten laten gaan over het thema van de nieuwe etalage. Of heb jij een leuk idee?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.