Pasen

apr 14, 2014 | Algemeen

DSCF4822Het is bijna zover: Pasen. Deze week ga ik naar de groothandel om een berg plastic paaseieren in te slaan. Voor volgend jaar Pasen ga ik er een ontwerp mee maken. Het idee was er dit jaar ook al maar helaas waren de eieren nog niet op voorraad toen ik ze nodig had. Dan komt omdat ik altijd ver vooruit moet werken. Op dit moment wordt er al gewerkt aan nieuwe herfstontwerpen. Niks zoete voorjaarskleuren maar aardetinten gaan er door mijn handen.

DSCF4821DSCF4816

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.