Patronenboekje en snoeiafval

jan 11, 2013 | Algemeen

patronenboekje 2 voorkantGisteren haalden we het tweede patronenboekje op bij de drukker. Na het boekje met de gelukspoppetjes en sleutelhangers komt er nu een boekje met tien vrolijke bungels uit. Zeven van deze bungels zijn al langer als pakket te koop en de andere drie zijn weer verrassend nieuw. Het boekje komt uit op 14 februari, gelijk met vier nieuwe lentepakketten tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle.

 

In de tuin van mijn ouders lag een bos snoeiafval klaar om de container in te gaan. Dat is toch zonde en na een ritje van 125 kilometer liggen de takken nu bij ons in de tuin. Het lijkt me leuk om er hekjes voor de seizoentafel van te vlechten. Zaterdag verandert de keukentafel dus weer in een werkbank en daar kan ik me er nu al op verheugen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.