Patroonblad voor Diyo Nepal

jun 18, 2012 | Algemeen

Voor de stichting Diyo Nepal heb ik weer een patroonblad gemaakt. Dit keer is het een lief popje van stof, vilt en tricot. Ze heet Maya wat Liefde betekend in Nepal. Het patroonblad kun je bij mij bestellen en kost maar vijf euro. Je krijgt het toegestuurd in de bijlage om zelf uit te printen. Zo zijn er voor mij geen kosten aan verbonden en gaat het hele bedrag naar het goede doel. Bij de informatie komt een gratis uitbreiding van het patroon te staan zodat je er meer variaties mee kunt maken.

Ben je enthousiast geworden en draag je de mensen in Nepal ook een warm hart toe dan zie ik je bestelling graag tegemoet via het contactformulier onder vermelding van “Patroonblad bestellen van Diyo Nepal”.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.