Patroonblad voor GIRO 555

nov 20, 2013 | Algemeen

hulst engel

Speciaal voor GIRO 555 verkoop ik het patroon van de HULSTENGEL

Het patroonblad kost € 4,00. Je krijgt hem na een mailtje toe gestuurd in de bijlage zodat je hem zelf kunt uitprinten. Zo zijn er geen kosten voor mij aan verbonden en gaat het volledige bedrag naar het goede doel.

Wat moet je doen om het patroonblad te krijgen? Stuur mij een mailtje op info(@)atelierpippilotta.nl

Je krijgt een mail terug met de betalingsgegevens en het patroon.

 

Ik hoop dat er straks veel Hulstengelen gemaakt gaan worden en dat het patroonblad veel geld opbrengt. Help je ook mee op deze leuke manier?

 

Onder iedereen die het patroonblad koopt verloot ik op 29 November twee complete pakketten van de Hulstengel.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.