Pimpelmeesje en feestkindje

feb 4, 2014 | Algemeen

20140204_13242720140204_132821

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de deur van het atelier zat vanmiddag een suf pimpelmeesje. Waarschijnlijk was hij tegen het raam gevlogen. Om hem te beschermen tegen de poezen mocht hij in de etalage bijkomen. Totdat hij een poes voor het raam langs zag lopen. Hij kon opeens weer vliegen en poepte op het raam. Ik bracht hem snel naar buiten waar hij zijn vrijheid tegemoet vloog.

FeestkindjeBij Atelier Poppejans is een nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist gearriveerd. Het Feestkindje. Een leuk klein pakketje met vrolijke kleuren en ze staat op een houten blokje. Met de meegeleverde spijkertjes timmer je haar erop vast. Wel een beetje wreed maar zo blijft ze stevig staan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.