Pinksteren

mei 29, 2012 | Algemeen

 

Tijdens het dagelijks tuinrondje stuitte ik op een gaatje tussen de tegels waar ijverige mieren in en uit liepen. Inspiratie! De volgende ochtend zat ik aan de tuintafel met de naaimand. Terwijl de kinderen met vrienden in de tuin zaten werkte ik stug door. En in de middag stond daar ineens een bloemenkind met mieren. Ze werd gelijk gekeurd en goed bevonden. Een nieuw ontwerp dat op 30 augustus uit komt was geboren tijdens de Pinksteren. Als dank voor de inspiratie wilde ik de mieren op de foto zetten maar op een enkeling na lieten ze zich niet zien.

 

 

 

 

En er kwam nog meer uit de naaimand getoverd: Pinksterduifjes. Het zijn de duifjes uit het pakket van de Dansende Engeltjes maar dan in regenboogkleuren. Ze hangen nu vrolijk voor de deur van het atelier.

Pluk deze week en zie in elke dag iets moois!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.