Pippi in Duitsland

jul 8, 2013 | Algemeen

20130706_093627De markt in Duitsland is weer voorbij. Het was een gezellige markt met veel leuke stands vol zelfgemaakte spullen. Het prachtige weer zorgde voor een vakantie gevoel en alleen om er te zijn was een feestje. Angelique en Gerrit ontvingen ons gastvrij en we hebben bij hun in de boerderij geslapen. Het idee dat er wilde zwijnen, vossen en andere beesten in het bos zaten maakte wild kamperen niet opeens niet meer zo heel aantrekkelijk. ’s Avonds laat bij hun op het terras omringt met vuurvliegjes was het sprookjesachtig.

We zijn dan ook uitgerust en met een bijna lege auto weer terug gekomen. Maar met veel mooie herinneringen aan bijzondere ontmoetingen. Er werden uitnodigingen over en weer gedaan dus er volgt nog Duits bezoek in Assen. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn dan is een bezoek aan der Kleine Troll zeker de moeite waard. De afstand val reuze mee en naast de pakketten die in Nederland ook te koop zijn verkoopt Angelique ook veel mooie Duitse pakketten. En als ik dan toch al aan het reclame maken ben: via haar website kun je ook bestellen. Ze heeft gewoon een Nederlands rekening en om de verzendkosten hoef je het ook niet te laten. Nog meer foto’s van de markt komen op de website van der Kleine Troll te staan.

20130707_110248DSCF2630

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.