Pippi is weer terug

mei 22, 2018 | Algemeen

Het atelier is weer open na tien dagen wildkamperen langs de Zuidkust van Engeland. Wat is het er prachtig met veel groen en vooral veel bloemen, mooie glooiingen zonder het opgesloten gevoel van de bergen, dan weer rotsachtig en vooral erg schoon mee vriendelijke mensen.

Pippi heeft ook alles meegemaakt. Zo ging ze drie dagen mee fossielen zoeken. Ik kon niet meer stoppen met zoeken en heb er zoveel dat er binnenkort een schatkistpakket van gaat komen. Ook sliep ze twee nachten tussen de Hippies bij Stonehenge. In een mooie Engelse tuin zag ze de grootste Pioenroos die ze ooit heeft gezien. En op de terugreis zag ze vanaf de spierwitte krijtrotsen in Dover Frankrijk liggen.

Het was weer onvergetelijk en heel bijzonder om zo dicht bij de natuur te mogen zijn. Met nieuwe energie en een idee voor een gratis zomerpatroontje ben ik vandaag weer begonnen met werken.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.