Pippi Langkous

jun 11, 2018 | Algemeen

Als kind genoot ik van de avonturen van Pippi Langkous. Ik wilde zijn zoals zij: vrij, blij en heel sterk. Later keek ik met onze kinderen naar de films en vond het nog steeds erg leuk. Ik zag een onafhankelijk meisje dat zorgt voor haar eigen geluk en voor niemand bang was. Ondanks dat ze de regels soms omdraait heeft ze een groot rechtvaardigheidsgevoel. Waar Pippi is, is het feest. Daarom heet het atelier ook Pippilotta en mijn eigen Pippi gaat vaak mee om avonturen te beleven.

 

Afgelopen zaterdag was ze in Duitsland waar we een mtb tocht maakten. Onderweg kwamen we een boom tegen met daarin een schommelbankje. Dat vroeg natuurlijk om een foto. Voordat ik dit stukje schreef keek ik nog even in het archief en zag meer foto’s die ik nooit heb laten zien. Pippi in een merelnestje nadat de jongen waren gevlogen, in de sneeuw, als fotografieopdracht voor dochter en Pippi met halters. Geen idee waarom ik die laatste foto ooit gemaakt heb.

Ik wens je een mooie week! In atelier Pippilotta gaat een nieuw ontwerp voor de herfst op papier worden gezet en moeten de papieren voor de jaaropgave nu eindelijk eens klaar gemaakt worden voor de boekhouder.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.