Pippilotta’s Schatkist

jan 17, 2014 | Algemeen

De kip en het eiDeze week kwamen er twee voorjaarspakketten uit Pippilotta’s Schatkist.

Bij Handwerkatelier Sari is het pakket van “de kip en het ei” te koop. Een plastic ei met kip en kuikens aan een lintje.

Atelier Poppejans heeft de “lentebrenger” te koop. Een vilten ei met kindje, belletje en bloem.

Beide pakketten zijn maar beperkt verkrijgbaar. Er is veel vraag naar voorjaarspakketten. Dat komt vast omdat de winter uit lijkt te blijven. Toen ik vanmorgen in alle vroegte naar de sportschool fietste leek het wel voorjaar: links en rechts hoorde ik de vogeltjes fluiten.

Lentebrenger

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.