Pippilotta’s Schatkist

feb 5, 2016 | Algemeen

atelier5Nieuw in Pippilotta’s Schatkist zijn deze twee pakketten met een vleugje liefde. Natuurlijk helemaal in stijl voor Valentijn.

De kabouter met vogel heet Made with Love en is in verschillende zoete kleuren gemaakt. Niet één pakket zal hetzelfde zijn.

Het andere pakket heet Valentijn, heel toepasselijk natuurlijk. De rode hartjesknoop is 4 cm groot.

Van deze pakketten worden maar een beperkt aantal gemaakt zodat je echt iets unieks hebt. Ze zijn alleen te koop bij Handwerkatelier Sari en zullen volgende week ook op de Handwerkbeurs in Zwolle te koop zijn.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.