Pippilotta’s Schatkist

sep 22, 2010 | Algemeen

Ik ben gek op mooie spullen en leuke kleuren voor in het atelier. Wanneer een kleur sprookjesvilt bijna op is bestel ik nieuwe. Want al mijn pakketten liggen op voorraad in het magazijn zodat ik snel kan leveren. Soms vraag ik ook nog wat leuke andere kleuren mee te sturen. Om naar te kijken en om nieuwe inspiratie op te doen.

Zo gaat het ook met losse spulletjes. Bij een groothandel kan ik tijden rondlopen op zoek naar dat ene dingetje waar ik wat in zie. Zo is het idee van Pippilotta’s Schatkist ontstaan. Het gebeurde wel eens dat ik iets kocht wat naderhand niet meer verkrijgbaar was. Dan kan ik maar een beperkt aantal pakketten maken. Die verkoop ik dan aan één winkel zodat deze iets exclusiefs heeft aan te bieden. Voor open dagen en tijdens beursen is dat erg leuk. Inmiddels zijn er al een aantal echte verzamelaars van de Schatkist pakketten. Ik kan er haast niet tegen werken. Nu liggen er ook nog een paar leuke spulletjes te wachten van een groothandel die ermee stopt. Het is niet meer bij te krijgen en mijn handen jeuken om er een leuk ontwerp van te maken. Vanmiddag in de najaarszon onder de appelboom gun ik mezelf de tijd om ermee aan de slag te gaan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.